Aanvraag Intentieverklaring t.b.v. Beleeftuin Drakensteyn

Geachte lezer,

Graag vragen we je aandacht voor het volgende:

Stichting Jelte is voornemens om in 2021 een beleeftuin aan te leggen in het buitengebied van Biddinghuizen. Beleeftuin Drakensteyn wordt een bijzondere beleeftuin, ruim 3600m2 groot en speciaal gemaakt en ingericht voor kinderen en jongeren, maar ook ouderen met een beperking.

Alhoewel onze beleeftuin speciaal wordt ingericht voor onze doelgroep, houden we er rekening mee dat er voor iedereen, wat te beleven valt, niet alleen in de aanleg en inrichting, maar ook met ons activiteitenprogramma.

Zo willen we met deze beleeftuin de sociale cohesie vergroten en de verbinding versterken.

 

IMG_9329

In onze tuin hebben we aandacht voor alle zintuigen. Er is ruimte om in stilte te genieten van de prachtig aangelegde tuin en de waterpartijen, maar ook betoverd te worden door de prachtige kleuren van onze inrichting. Te spelen in ons aangepaste speelrijk, of te snoezelen in Pandora. Genieten van een kopje koffie in onze Flevohof, of te loungen op ons tropische terras.

Bovenal is onze doelstelling om een magisch dagje uit te verzorgen voor onze bijzondere doelgroep en mogelijk maken dat hun beperking op deze dag zoveel mogelijk naar de achtergrond verdwijnt.

Onze beleeftuin is ideaal voor een gezellig dagje uit met je gezin, je familie, en of vriendjes en vriendinnetjes. Voor scholen en instellingen is dit ook een geweldig schoolreisje of groepsreisje.

Wanneer je ook komt, zomer of winter, zon of regen, wij zorgen ervoor dat er voldoende activiteiten zijn om er een onvergetelijke dag van te maken!

Om onze droom uit te kunnen voeren hebben we hulp nodig van diverse fondsen en subsidies. Om deze fondsen aan te kunnen vragen hebben we intentieverklaringen nodig. Met een intentieverklaring geef je aan dat je ons initiatief ondersteunt.

Indien je net zo enthousiast bent over onze beleeftuin als wij,  willen we je vragen de intentieverklaring in te vullen en te ondertekenen.

Mocht je meer informatie wensen of heeft u een vraag dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

Cindy van het Ende

Voorzitter Stichting Jelte